One Country Pass

Upptäck mer. Betala mindre.

Så reser du med One Country Pass

One Country Pass är tågluffarkortet för dig som vill upptäcka fler sidor av ett land till fast pris. Till skillnad från Global Pass så gäller One Country Pass bara i ett enda land. Kortet gäller som en färdbiljett på de största tågbolagen och ger dig obegränsat resande på de resdagar du köper. Du kan köpa One Country Pass för många populära länder i Europa, och med över 800 olika korttyper finns det nästan garanterat en som passar dig perfekt.

Här kan du tågluffa

Interrail One Country Pass erbjuds för Benelux, Bulgarien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Litauen, Grekland + Attica, Irland, Italien, Italien + Attica, Kroatien, Makedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern och Österrike.

Så fungerar resdagar

En resdag är en av de dagar du kan resa på med ditt Interrailkort. En resdag definieras som det dygn du reser fram till midnatt. Åker du t.ex. kl 09:00 så börjar din resdag 09:00 och fortsätter fram till midnatt samma dygn. För nattåg utan byten (direkttåg) som avgår efter 19:00 och anländer efter 04:00 nästa dygn räknas endast det andra dygnet som en resdag.

Resa med barn

Barn upp till och med 11 år kan få kostnadsfria Interrailkort, förutsatt att minst en vuxen köper sina Interrailkort samtidigt. För varje vuxen bjuder vi på upp till två Interrailkort för barn. Reser ni med tåg som kräver platsreservation måste ni också reservera plats för alla barn över två år.

Så köper du One Country Pass

Säljs endast via telefon

One Country Pass köper du via telefon på 0771-75 75 70. Våra duktiga resekonsulter guidar dig genom processen och ser till att det inte finns några frågetecken. Vi hjälper dig att välja det Interrailkort som passar dig bäst.

Förköp upp till ett år

Du kan beställa One Country Pass upp till ett år före din avresa. Du behöver dock bestämma dina resedatum redan innan du köper, eftersom varje Interrailkort är personligt och unikt. Startdatum trycks på själva Interrailkortet under tillverkningen.

Säker betalning

När du köper dina kort av oss så handlar du av ett svenskt företag, som följer svensk lagstiftning. Du kan betala tryggt med samma betalsätt över telefon som via vår webbsida – inklusive säker kortbetalning. Dina uppgifter hanteras med försiktighet och helt i enlighet med Personuppgiftslagen.

Snabb leverans

Vi skickar dina Interrailkort med rekommenderat brev eftersom det är värdehandlingar. Det betyder att försändelsen måste hämtas ut personligen, mot uppvisande av giltig fotolegitimation. Dina Interrailkort skickas normalt samma dag och kan hämtas ut 1-2 arbetsdagar senare.

Vanliga frågor

Resa med One Country Pass

Hur tar jag mig till landet jag ska tågluffa i?

Du kan antingen ta tåget med reguljära biljetter, tågluffa dit med ett Global Pass, eller flyga dit. Det ingår dock inte i One Country Pass.

Vad betyder resdagar?

En resdag är en dag som du kan använda One Country Pass som färdbiljett. Alla dagar är inte alltid resdagar, eftersom det är vanligt att man stannar en eller flera dagar längs vägen innan man reser vidare.

Köpa One Country Pass

Kan jag köpa One Country Pass online?

Vi kan tyvärr inte sälja One Country Pass online i dagsläget. Vi vet att detta är eftertraktat och vi arbetar så fort vi kan med att möjliggöra detta. Utvalda One Country Pass kommer gå att köpa på denna webbsida inom en snar framtid.

Var hittar jag priser på alla One Country Pass?

Det finns över 800 varianter av One Country Pass. Priserna förändras ofta på grund av bl.a. valutakursförändringar. Därför är det tyvärr inte praktiskt möjligt (eller överskådligt) att publicera alla One Country Pass online i dagsläget.

Vad kostar ett One Country Pass till...

För att få ett prisförslag med aktuella priser, vänligen kontakta oss. Du kan skicka ett meddelande på Facebook, ringa (0771-757570) eller skicka e-post beroende på vad som passar dig bäst.